Hvorfor bruge bannere?

Bannere er utrolige effektive til reklame, da de er store og svære at overse. Da bannere ikke er specielt dyre, er det på den kant også en god investering, da reklamen tit vil skaffe dig nogle flere kunder - og dermed får du hurtigt tjent udgiften til banneret hjem.

Hvor kan du bruge dit banner?

Du kan bruge dit banner både inden- og udendørs, hvilket er meget praktisk. Nogle bannere er selvfølgelig mere egnet til at være udenfor end andre. Du kan egentligt hænge dit banner op der hvor du har lyst, men det skal jo være et sted hvor det vil få opmærksomhed, et eksempel kunne være midt i Odense gågade. Og så skal det være nemt at se!

I hvilke forbindelser kan du bruge dit banner?

Du kan bruge dit banner i alle sammenhænge, selvfølgelig kan du ikke hænge et banner op, som reklamerer for børnetøj, til en fest. Men pointen er at du til enhver tid kan skaffe dig et banner, hænge det op og sende et budskab. Du har vel set bannere rundt omkring i byerne, på vejene, til demonstrationer, på stilladser - alt sammen for at fange din opmærksom, og det er dét banneret er godt til, at fange folks opmærksomhed.

Blikfang?

For at dit banner kan få den rette opmærksomhed, skal du selvfølgelig overveje nogle ting i forhold til blikfanget. Dit banner skal helst være lyst, da det udstråler glæde og så skal det have nogle skarpe farver, da det fanger øjnene. Din skrift skal være stor og nem at læse, så pas på med for meget "skråskrift". Jo tydeligere dit budskab er, jo nemmere har folk ved at forstå hvad DU gerne vil ud med. Og det er i sig selv en meget vigtig ting.